JOUW eerste dag bij ons op school

De eerste dagen bij ons op school zijn soms best een beetje spannend. Jij en je ouders moeten even wennen: waar vind je wat in het gebouw? Hoe ziet de dag eruit? Wie is je juf of meester en wie zijn je groepsgenootjes? Goed wennen is belangrijk om je fijn te voelen op school en om jouw nieuwe omgeving verder te ontdekken. Daarom nemen we daar de tijd voor!

We nodigen jou en je ouders uit om elkaar te leren kennen tijdens een kennismakingsgesprek. Hierin vertellen we hoe onze school eruitziet en horen we graag van je ouders wat jouw behoeften zijn. We maken afspraken over het wennen en de wendagen. De leerkracht van de groep zorgt er de eerste dagen voor dat er altijd extra tijd en aandacht is voor jou en je ouders. Natuurlijk zijn je ouders ook welkom om een kijkje te komen nemen!

Overstap naar Basisschool Liduina
Heb je al op een andere basisschool gezeten voordat je bij ons op school komt? Dan bekijken we voor de toelating wat je precies nodig hebt van ons. We gaan hierover in gesprek met je ouders en je vorige school. Ook maken we afspraken over wanneer en hoe je bij ons kunt instromen.